Vanlige stilte spørsmål – Smashroom

Er det en aldersgrense hos Smashroom?

Alle mindreårige må ha godkjenning av foresatt for å delta i aktiviteten. Dette må gjøres skriftlig. Videre må alle under 16 år ha minst én foresatt med i rommet under smashingen. Minstealderen er 9 år.

 

Er det lov å ta med seg noe drikke?

Det er lov å ta med seg alkoholfri drikke. I tillegg byr vi på en flaske vann til smashingen. Det er dog ikke lov å nyte alkohol før eller under smashingen. Vi har som regel at alle som ønsker å komme til oss må være rusfrie og edru.

 

Er dette en trygg aktivitet?

Smash Room setter sikkerheten høyt. Det er derfor viktig at du setter deg inn i reglene når du kommer til oss. Vi vil gi opplæring i bruken av rommet og gå gjennom hvilke regler som gjelder når dere kommer.

 

Hvor mange kan være i rommet samtidig?

Det kommer an på hvilke type pakke dere velger. Rundt ca 15-20 personer er maks antall for lokalet vår.

 

Hvor lang tid får jeg i Smash Room?

Du får den tiden som er angitt i pakken. Tiden inkluderer også omkledning og briefing. Det er slitsomt å knuse ting, så vi frykter ikke at det skal bli for lite tid.

 

Hva er en «enhet»?

Vi bruker «enheter» som en fellesnevner for de knusbare gjenstandene vi putter i rommet ditt. Glass-enhet er for eksempel drikkeglass, flasker, vaser og lignende.
Les mer om pakkene her.

 

Kan vi ta med egne enheter å knuse?

Ja, du kan ta med deg småting om du har dette. Alle gjenstander som medbringes må kontrolleres av Smash Rooms ansatte i forkant. Hvis du har flere/større gjenstander, kan vi eventuelt hente det for deg. Ta kontakt per e-post!

 

Vi har det sykt gøy, kan vi få mer tid?

Hvis timen etter deg er ledig kan du kjøpe deg mer tid. Om ikke må du dessverre bestille en ny tid.

 

Kan jeg booke time over telefon?

Ja, men husk at vårt online bookingsystem helt klart er den enkleste og mest effektive måten å booke time på. Vi svarer også på henvendelser på mail.

 

Er det noen kleskode?

Vi anbefaler tøy du kan være fleksibel i. Ta også med et par gode skor. Sandaler og slippers med åpne tær er ikke lov. Utover det har vi kjeledresser, hjelmer, vernebriller og hansker som holder deg sikker og trygg.

 

Er dette en form for terapi?

Vi kan ikke si vi driver noen helsestasjon, men vi føler det å gå inn i Smash Room åpner døren for en rekke følelser i et kontrollert miljø. Vi fokuserer på at det skal være gøy, i tillegg til at det er en formidabel treningsøkt.

 

Kan jeg avbestille aktiviteten?

Absoulutt, det er greit å ombestemme seg! Avbestillinger eller endringer gjort samme dag eller mindre enn 24 timer før aktiviteten, refunderes ikke. 

 

Noe annet du lurer på? Kontakt oss her.