Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.smashroom.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse Smashroom AS

Ved å skrive under på dette dokumentet gir Deltaker avkall på muligheten til å rette krav og andre etterfølgelser som følge av eller i forbindelse med bruken av Smashroom AS sine lokaler, arrangementer og aktiviteter. Heretter samlet under «Aktiviteten».  

Deltaker bekrefter at vedkommende ikke kan delta på Aktiviteten beskrevet under uten å ha lest, forstått og signert på avtalen.

 1. Aktiviteten vil blant annet omfatte, men ikke begrenses til:
  Å ødelegge anviste objekter med ulike verktøy hos Smashroom AS eller i regi av Smashroom AS.
 2. Deltaker bekreftet at denne avtalen er signert på eget ansvar. Deltaker aksepterer at han ikke kan rette krav mot Smashroom AS, selskapets ansatte, samarbeidspartnere eller andre tilknyttet bedriften relatert, men ikke begrenset, til skader og uhell som eventuelt kan oppstå i sammenheng med hans deltakelse i Aktiviteten. Deltaker bekrefter at Smashroom AS ikke er ansvarlig for eventuelle skader på, eller tyveri av sine egne eller andres personlige gjenstander som medbringes til Aktiviteten eller lagres hos Smashroom AS.
 3. Deltaker er klar over at denne Aktiviteten innebærer en risiko for skade som inkluderer, men ikke begrenses til; fall-, slag-, stikk- og vridningsskader. Aktiviteten kan også føre til brudd, åpne sår, stress eller annen skade kroppen kan påføres ved deltakelse i Aktiviteten både fysisk og psykisk. Deltaker erkjenner at Aktiviteten kan føre til forverring av en eksisterende medisinsk tilstand eller død. Deltaker aksepterer fritt og tar fullt ut personlig ansvar for alle risikoer  knyttet til Aktiviteten.
 4. Smashroom AS frasier seg  ethvert ansvar for skade på eiendom eller personskade til tredjepart som følge av Deltakerens deltakelse i Aktiviteten. Dette ansvaret hviler fult og helt på deltakeren selv.
 5. Deltaker bekrefter at Deltaker er over fylte 18 år, rusfri og ved god allmennhelse. Deltaker er blitt opplyst om, og er klar over at det ikke er lov å delta i Aktiviteten om Deltaker er påvirket av alkohol eller andre rusmidler. Deltaker bekrefter også at Deltaker ikke er anbefalt  å delta om Deltaker venter barn eller mistenker dette.
 6. Deltaker erkjenner at han ikke har noen fysiske eller psykiske begrensninger, medisinske plager, fysiske eller psykiske utfordringer som personalet burde vært opplyst om. Deltakeren er kjent med at det å tilbakeholde slik informasjon kan gi negative utslag under utøvelse av Aktiviteten. Om nødvendig skal Deltaker medbringe og vise frem en medisinsk undersøkelse og godkjenning fra lege.
 7. Det vil i noen tilfeller bli tatt bilder og/eller video ved arrangementet som brukes i markedsføringsøyemed og/eller på sosiale media, Deltaker er således innforstått med at han kan framstå i bilder/video offentlig og på sosiale medier i forbindelse med markedsføring av Smashroom AS. 
 8. Deltaker er oppfordret til å søke uavhengig juridisk rådgivning før signering av denne avtalen.
 9. Dersom arrangør må avbryte, avlyse, utsette eller flytte Aktiviteten av utenforliggende årsaker som sykdomsutbrudd, spesielle værforbehold, begrensinger fra lokale eller sentrale myndigheter, naturkatastrofer, pandemier eller øvrige årsaker som ligger utenfor arrangørens påvirkning eller eventuell faller inn under force majeure, forbeholder arrangøren seg retten til  – om mulig – å overføre solgte billetter eller bestillinger til en senere dato og/eller nytt arrangementssted.
 10. Smashroom AS forbeholder seg retten til å avvise  enhver Deltaker Smashroom AS ikke finner skikket til å delta i Aktiviteten med hold i reglementet satt av Smashroom AS eller som følge av brudd på noen av punktene i denne kontrakten. Deltaker belastes full deltakeravgift ved avvisning etter punkt 10.
 11. Avbestillinger eller endringer gjort samme dag eller mindre enn 24 timer før aktiviteten, refunderes ikke.